vitactiv.be | Welkom
609
page-template-default,page,page-id-609,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Welkom

We kennen allemaal wel het gevoel van stress, vermoeidheid, concentratieverlies, stilaan meer kilo’s, enz… en weten vaak niet hoe we die vicieuze cirkel kunnen doorbreken.

 

Iedereen weet inmiddels dat gezonde voeding en sporten de beste adviezen zijn en worden gebombardeerd met allerhande methodes die telkens wel resultaten opleveren maar kampen vaak met dat terugkerend patroon van ‘hervallen in oude gewoontes’.

 

  • Heb ook jij een drukke agenda vol inspanning voor werk en zorg voor je gezin en ontbreekt het je aan ‘tijd’?
  • Ben je vaak moe & futloos en merk je een drang naar suiker om energiedipjes tegen te gaan, maar geeft je geweten & weegschaal je een schuldgevoel?
  • Leef jij meer en meer op automatische piloot en ervaar jij de gevolgen van verminderde weerstand omdat je reserves opgebrand geraken?
  • Verlang jij naar mentale en fysieke balans maar heb je geen idee wat nu juist geschikt is om jouw doelen te bereiken?

 

Geef opnieuw om jezelf en maak NU jouw switch!

 

Bij VitactiV maken we TIJD voor JOU en voorzien we een geheel persoonlijke begeleiding om weer je te doen bruisen van energie en te laten stralen van zelfvertrouwen.

 

Dus verandering voor ‘geen tijd’ wordt ‘tijd voor verandering’ !

 

Wens je graag meer info of ervaar je enige drempelvrees?

Schrijf je in voor onze maandelijkse gratis infoavond of maak een persoonlijke afspraak via welkom@vitactiv.be.