vitactiv.be | Voedingsadvies
549
page-template-default,page,page-id-549,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Voedingsadvies

Voedingsadvies volgens polariteitsprincipe

 

Polariteit wordt gesymboliseerd door Yin en Yang, 2 tegenpolen die ook complementair zijn. Ook jouw lichaam bevat energiestromen die Yin of Yang kunnen zijn. Als deze niet in balans is, zet je de deur open voor allerhande klachten en ziekten maar ook controleverlies over je lichaamsgewicht.

 

Een polariteitsmeting maakt de onbalans zichtbaar zodat je met aangepast voedingsadvies het evenwicht kan herstellen om zo je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zowel therapeutisch als preventief.

 

GEEN STRENG DIEET maar langzaam je weg vinden in Yin en Yang voeding die voor jou past.

 

Door de richtlijnen te volgen van dit voedingsadvies a.h.v. polariteitsmeting, kan je vaak al resultaat behalen door 1 voedingsmiddel te verminderen of net vermeerderen.

 

De verschillende prijsformules laten toe om naar eigen keuze, behoefte en budget te bepalen hoeveel metingen je wenst uit te voeren.