vitactiv.be | Over mij
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hi,
Met veel plezier stel ik mezelf graag even voor aan jou.

 

Ik ben Jill Becquet, een jonge ondernemende vrouw met een economische achtergrond, vol ambitie maar ook steeds op zoek naar een perfect evenwicht tussen professioneel en sociaal leven, gezond en zondigen, sport en ontspanning,…

 

Economie?! Hoor ik je denken…
Ja hoor, dat is inderdaad totaal tegenovergestelde van wat je zou verwachten van iemand die een eigen zaak gestart is met als doel ‘mensen begeleiden naar mentale en fysieke balans’.

 

Gedreven door mijn studies, engageerde ik me jarenlang als zelfstandig freelance boekhouder voor een accountancykantoor te Antwerpen. Dag na dag trotseerde ik de (verschrikkelijke) files naar mijn klanten om daar het beste van mezelf te geven en me te verdiepen in allerhande cijfertjes.

 

Gepassioneerd door creativiteit in denken en doen en de sportieve vibe in mn bloed, trachtte ik mezelf ’s avonds uit te leven (lees: positief uit te putten ;-)) als lesgeefster van groepslessen zoals spinning, BBB, BURN, Zumba,…

 

Zo vond ik een goei evenwicht om het zittend gat en het analytisch kopke van de dag uren, terug vrij te maken door de fysieke inspanning maar zéker ook het sociale contact in de fitness.

 

Dit was meer dan 10jaar mijn leven, Actief en energiek…Tot de dag dat ik in een burn-out belandde. Ik had dit niet zien of voelen aankomen, het had me beslopen als een sluwe vos dat een nietsvermoedende prooi op zijn menu heeft staan. Een harde diagnose dus. Maar vooral een zware, zowel mentale als fysieke, strijd die veel geduld vraagt!

Ik ben een doorzetter dus ben vol (niet altijd even goeie) moed op zoek gegaan naar mijn nieuwe mentale en fysieke balans.
De ene dag is de andere niet dus heb veel ups & downs, twijfels en onzekerheid gekend maar gaandeweg en via verschillende methodes leerde ik mezelf (opnieuw) kennen.

 

Achteraf gezien kan ik alleen maar besluiten dat dit het beste was dat me kon overkomen en tegelijk kansen gaf om even stil te staan bij alles. Leren LEVEN ipv overleven!

VitactiV is dus ontstaan uit mijn drive naar welzijn, mijn passie voor sport en de uitdaging om anderen te helpen vanuit mijn eigen ervaringen.

 

Nogmaals WELKOM en tot binnenkort,

 

Enkele tevreden klanten

Geef opnieuw om jezelf en maak NU jouw switch!